Over Hans-Erik

Vastbijten en niet meer loslaten. Uw juridisch project of probleem is in goede handen

Prettig kennis met u te maken. Mijn naam is Hans-Erik van Gorp en ik ben al bijna 40 jaar werkzaam als advocaat, waarvan 36 jaar bij het gerenommeerd advocatenkantoor Rassers in Breda. Ik sta voor persoonlijk contact, meedenken, ontzorgen, snel en adequaat reageren en flexibele tarifering.

“Binnen de grenzen van feiten en recht het onderste uit de kan halen voor je cliënt, dat is telkens weer de uitdaging. Vastbijten en niet meer loslaten, zelfs als het lang duurt voor je het gelijk van de cliënt haalt. Hierbij werk ik conflict vermijdend, want de meeste juridische kwesties worden geen rechtszaak. 90% van mijn tijd werk ik aan het tot stand brengen van oplossingen”

Mijn werkveld

Het ondernemingsrecht kent een breed scala aan onderwerpen. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring op het gebied van contracten, intellectueel eigendom, waaronder oneerlijke concurrentie, sportzaken en insolventieZowel met adviseren, het zoeken van oplossingen, het opstellen van contracten als met het voeren van procedures.

Ook verschillende exploitanten van grote franchise- / distributieketens vertrouwen op mijn bijstand en ik adviseer met regelmaat bij kwesties op het snijvlak van sport & recht.

Foto: Jeroen van Eijndhoven | Beeld Werkt

Prettig kennis met u te maken. Mijn naam is Hans-Erik van Gorp en ik ben al bijna 40 jaar werkzaam als advocaat, waarvan 36 jaar bij het gerenommeerd advocatenkantoor Rassers in Breda. Ik sta voor persoonlijk contact, meedenken, ontzorgen, snel en adequaat reageren en flexibele tarifering.

Een goed gevulde gereedschapskist

“Binnen de grenzen van feiten en recht het onderste uit de kan halen voor je cliënt, dat is telkens weer de uitdaging. Vastbijten en niet meer loslaten, zelfs als het lang duurt voor je het gelijk van de cliënt haalt. Hierbij werk ik conflict vermijdend, immers 90% van de juridische kwesties wordt geen rechtszaak”

Foto: Jeroen van Eijndhoven | Beeld Werkt

Mijn werkveld

Het ondernemingsrecht kent een breed scala aan onderwerpen. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring op het gebied van contracten, intellectueel eigendom, waaronder oneerlijke concurrentie, sportzaken en insolventieZowel met adviseren, het zoeken van oplossen, het opstellen van contracten als het voeren van procedures.

Ook verschillende exploitanten van grote franchise- / distributieketens vertrouwen op mijn bijstand en ik adviseer met regelmaat bij kwesties op het snijvlak van sport & recht.

Wet en jurisprudentie zijn gereedschap, niet meer. De advocatuur is namelijk nog zoveel meer. Het is de mooiste professie die er is. Elke dag, elke zaak en elke client is anders. Daar moet je de rechterlijke macht én andere betrokkenen vaak van proberen te doordringen. Elk geval staat op zich.

Vertrouwen en verantwoordelijkheid

Naast het werk kook en sport ik graag en ben ik veel bezig met paarden. Dat is meer dan een hobby, het is een way of life. Het zijn prachtige wezens, die je volledig vertrouwen. Misschien wel een beetje zoals cliënten die in juridische kwesties helemaal op mijn oordeel afgaan. In beide gevallen ben je je er sterk van bewust dat het een voorrecht is én een verantwoordelijkheid: dat vertrouwen moet je waarmaken!

Met welk juridisch probleem kan ik u helpen?